Cel mai frumos cadou de 8 Martie pentru o mămică

Când are prietenă, fiecare mascul turbează de 8 Martie: îi cumpără fetei cele mai frumoase şi alese cadouri, o îngroapă în perne în formă de inimioară, arestează toţi ursuleţii de pluş scăpaţi neasasinaţi de Sf. Valentin, eventual sacrifică bursa sau salariul pe ceva foarte scump – gen telefon Samsung cu clapetă sau chiar factura la Orange.

Înainte de căsătorie, deja cuplul se emancipează: la tot vagonul de atenţii de mai sus se adaugă neapărat o cină romantică într-un local cu chelneri sclifosiţi şi simandicoşi, în care musai să încerci ceva exotic italian sau francez 100% original (marcă proprie Metro sau Selgros), cum ar fi miel neozeelandez all blacks şi trufe sahariene.

După căsătorie, lucrurile devin atât mai aşezate, cât şi mai scumpe: deja se discută despre nopţi romantice în hotele de 4-5 stele, cu jacuzzi plin de şampanie şi petale de flori tibetane, eventual un city break în Veneţia sau Dubai. Sau măcar să faci pe dracu-n patru să procuri nişte amărâte de lalele olandeze, care sunt mai rare la început de martie ca heroina în perioada de criză a macului afghan.

Apoi apare pruncul, iar cel mai frumos şi mai apreciat cadou pe care-l poţi adăuga celor de mai sus este să te scoli tu înaintea muierii, să îl iei pe ăla micu şi să îi dai jos pempărşii ăia plini de un caca verzui şi intoxicant, biohazard adevărat (mâncase spanac, no!), apoi să-i speli temeinic la fundic şi să-l schimbi.

Da, da, s-a întâmplat fix acum 34 de minute.

 

18 lovituri, dă-i și tu!