Cel mai cosmar negru!

Deci io nush daca voi ati vazut vreodata Top Secret, ceva parodie de prin anii ’80 la care am ras in vremurile bune ca un isteric. Si am si sughitat in rasu’ meu, si creca am si scapat ceva bulboane de chestii pe nas.

Era in filmu’ asta o faza in care eroul principal este loat la o serie de cafturi de catre niste gealaţi ai Gestapo-ului, destul de goriloşi ei, aşa, şi care dădeau in el cu o sete din aia de securist, in timp ce el spanzura de maini undeva, in ceva beci. Si eroul nostru lesina de la bataie! Si in lesinul lui, viseaza ca se facea ca fugea de bezmetic prin liceul lui, si liceul era gol, finca se dadeau examene in draci. Si mergând el aşa, ca nebunu, vede un coleg tocilar pe coridor, pe care il intreaba rapid: Baaaaa, unde se dau examenele? Si asta ii zice, cu vocea lui de tocilar, asa, fonfanit: exameneleeeee? s-au dat deja. Pai si eu ce ma fac!!! Intreaba eroul nostru. Ca io numa acuma m-am trezit. E! zice tocilaru’. Va trebui sa il dai la anu!

NUUUUUUUUUUUUU!!! striga eroul nostru, NUUUUUUUU!!!! Si strigand el NU, se trezeste, si vede ca gealatii Gestapoului iara isi infundau pumnii la el in ficati. Si striga, in culmea extazului: NU SUNT LA SCOALA!!! YESSS! YEEEESSS!!! YYYYESSSSS!!!!

Ei. Azi dimineata la ora 6 visez ca ma zgaltaia careva “BAAAA, GROPAREEEE, NU TI-AI TERMINAT DIPLOMA DE LICENTA!!! VEZI CA AI EXAMEN IMEDIAT!!! CE TE FACI???” Si sta Groparu in visu’ lui, si se gandeste: deja in ce luna suntem? Pe ce tema mi-am facut lucrarea? Cata vreme mai am si ce alte examene mai am de luat pana ma pot apuca de diploma? Si se crizeaza.

Da’ ma trezesc, acoperit de sudori reci. Sudori din elea de-adevaratelea, nu din aia de pe santier.

Si ma uit in jur: eram la mine acasa, era 6 dimineata. Si intr-o saptamana plec in concediu si tocmai am avut un weekend in care am dormit cate 14-15 ore/zi; si am papat gratare, si mi-am facut rost si de bani de conced, pe datorie, of cors; si am tot ce-mi trebe, mai putin carnet de sofer, masina, un apartament mai mare si casa la tzara, da’ daca-s sanatos le-oi face si p-astea.

Si mi-am dat seama ce fericit is io, stând in pielea mea asta fină!

14 lovituri, dă-i și tu!