Cea mai faină congelare de iarna asta

Duminică la ora 5 m-am alăturat în centrul Clujului celorlalți naziști plătiți cu 50 de lei de Șioroș ca să dăm jos guverne, după ce mâna criminală a lui Iohannis care a pus foc la Bamboo n-a reușit să facă să pice și guvernul Grindeanu, cel mai cinstit după cel al lui Victor Ponta.


Unii au folosit cutii de tort pentru pancarte. Băi, da’ ce de bani are Șioros ăsta și cum îi mai aruncă el pe fereastră!

Unii au zis că nu are rost să protestăm împotriva unui guvern numit de alianța care a câștigat alegerile în mod legitim. Eu zic că una n-o exclude pe cealaltă, că într-o democrație e loc și de unele, și de celelalte.

Alții au zis că e prea frig. Eu zic că fiori mai reci pe șira spinării decât atunci când îi văd pe ăștia la televizor nu există.

S-a mai zis și că Iohannis nu ar fi trebuit să ia parte la proteste, pentru că mitingurile nu au fost autorizate. Eu zic că, autorizate sau nu, președintele ar fi trebuit să ia parte la ele de mai demult (mă iertați, legea cu autorizarea demonstrațiilor mi se pare anti-democratică).

Unii au mai zis una, alții au mai zis alta, de vuiește tot Facebook-ul; io nu mai zic nimic, pentru că nu am dârdâit în stradă ca să apăr fragila democrație din România, ci ca să-i oftic nițeluș mustăcioara lui Liviu, care a prins acum un mic tremur nervos.

proteste cluj ianuarie 2016
Mai că-ți vine să te rogi de copil să facă un pișu, să simți și tu ceva călduț!

Vă las, acum intru într-o conferință cu alți conspiratori despre cum să destabilizăm România mai departe și să rupem Ardealul de patria mamă printr-o nouă mineriadă.

17 lovituri, dă-i și tu!