11 lovituri

 1. Eu, mie, îmi, mi
  24, November, 2017 @ 11:43 am

  Gropare, dacă, și când, ai să vezi o chestie de asta cu mine, pe Interneți, te rog împușcă-mă cu un glonte de argint (voirba lui Moise – Guranul, nu celălant), apoi înfige-mi în inimă un țăruș din lemn.) Dixit!

  Reply

 2. Groparu Nemernic
  24, November, 2017 @ 11:44 am

  @ eu, mie, îmi, mi: Dimpotrivă, o să chem ambulanțele cu surori medicale tinere.
  Nu promit însă și că-ți voi face și gură-la-gură, că deh…

  Reply

 3. Claudia
  24, November, 2017 @ 11:48 am

  Eu stiu o poveste asemanatoare, la care medicul nu si-a dat seama la timp ce se intimpla … O prietena de familie a observat in timp ce vorbea cu sotul ei la telefon, ca e ceva in neregula cu el (din felul in care vorbea). L-a dus urgent la spital, dar doctorita cu care a vorbit acolo n-a putut fi convinsa ca omul chiar nu vorbea ca de obicei si ca era ceva in neregula cu el. Drept urmare, hemoragia la creier s-a extins (facuse un AVC) si a doua zi domnul in cauza nu mai vorbea deloc. Au trecut 2 ani de atunci si cu ajutor psihologic si logopedic permanent in astia doi ani, domnul a inceput sa vorbeasca.
  OF!

  Reply

 4. Groparu
  24, November, 2017 @ 11:57 am

  @ Claudia: Daca nu te informezi, mori cu zile. Daca te informezi, medicii o iau razna, ca de ce te bagi in meseria lor. Poftim! PS: Sper ca persoana respectiva e mai OK amu;)

  Reply

 5. remus
  24, November, 2017 @ 12:48 pm

  tu ai dovedit ca ai “trepied”. nu ne facem griji.

  Reply

 6. remus
  24, November, 2017 @ 12:49 pm

  Bunicul meu a facut infarct. l-am dus la medic si a zis ca e racit.
  dupa cateva zile a murit.

  Reply

 7. Groparu Nemernic
  24, November, 2017 @ 1:38 pm

  @ remus: Shit.
  Am aflat și eu că printre simptomele de infarct se numără răceală care nu trece, dureri de umeri/spate etc.

  Reply

 8. rodion
  24, November, 2017 @ 3:11 pm

  Gropare , cand atingi o asemenea varsta , cu microfon si discurs sau fara trebuie chemat urgent un medicul ca ceva nu-i in regula , traiesti .Si trebuie rezolvata urgent problema asta .Uite , in cazul bunicului lui Remus au rezolvat-o.Si apropo de informatii: numai medicii neinformati si cu interese meschine o iau razna cand te vad informat.Un adevarat medic retine argumentele pacientului si se informeaza temeinic daca nu-i in tema cu ideea respectiva sau iti aduce contrargumente solide si te convinge imediat ca nu ai dreptate

  Reply

 9. rodion
  24, November, 2017 @ 3:17 pm

  Si legat de Stela: nu cred ca cineva, medic sau nu , o mai putea salva.Vine o varsta la care reparatiile sunt aproape imposibile.A trait o viata frumoasa si lunga , a facut ceea ce i-a placut ,lumea a placut-o si a aplaudat-o in spectacole…. pentru toti vine clipa despartirii mai devreme sau mai tarziu.Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca.

  Reply

 10. Basil
  24, November, 2017 @ 9:10 pm

  Trist. Nu vroiam să ce asa ceva sa fiu sincer. Cine stie prin ce a trecut si femeia aia, singura la 82 de ani.

  Reply

 11. Nimeni
  26, November, 2017 @ 5:54 pm

  Nu merita asta. Nu-i bine ce faci. Vin niște zile cind oamenii pe care i-ai iubit sunt din ce în ce mai puțin acolo. Dispar în cea mai mare parte a timpului, dincolo, în spatele unei priviri tulburi. Ești însă mulțumit și faptul că din timp cel pe care-l iubești apare din nou, cu o vorbă caldă sau cu un gest tandru, îți umple ziua. E la fel ca scaunul de care vorbeai mai devreme.

  Reply