Ce trebuie să reținem de la Stela

Friday, 24 November 2017, 10:46 | Categoria : a-berea-tiuni
Taguri : ,

Este peste tot pe interneți azi, dar o dau și eu, că cu din astea nu e de glumit: dacă mă vedeți pe mine, sau pe altcineva, că ține ceva în mână atâta de bleg pe cât ține Stela Popescu microfonul și mai și vorbește complet pe lângă subiect, cu privirea rătăcită, chemați ajutor medical de specialitate. S-ar putea să fie ceva serios și nasol.

Bine, v-aș mai zice și că dacă mă vedeți pe mine, sau pe altcineva, pe scenă alături de Arșinel, atunci să chemați ajutor medical de specialitate, dar acum nu e nici locul; și aici nu e nici timpul.

11 lovituri pentru “Ce trebuie să reținem de la Stela”

 1. 1Eu, mie, îmi, mi

  Gropare, dacă, și când, ai să vezi o chestie de asta cu mine, pe Interneți, te rog împușcă-mă cu un glonte de argint (voirba lui Moise – Guranul, nu celălant), apoi înfige-mi în inimă un țăruș din lemn.) Dixit!

 2. 2Groparu Nemernic

  @ eu, mie, îmi, mi: Dimpotrivă, o să chem ambulanțele cu surori medicale tinere.
  Nu promit însă și că-ți voi face și gură-la-gură, că deh…

 3. 3Claudia

  Eu stiu o poveste asemanatoare, la care medicul nu si-a dat seama la timp ce se intimpla … O prietena de familie a observat in timp ce vorbea cu sotul ei la telefon, ca e ceva in neregula cu el (din felul in care vorbea). L-a dus urgent la spital, dar doctorita cu care a vorbit acolo n-a putut fi convinsa ca omul chiar nu vorbea ca de obicei si ca era ceva in neregula cu el. Drept urmare, hemoragia la creier s-a extins (facuse un AVC) si a doua zi domnul in cauza nu mai vorbea deloc. Au trecut 2 ani de atunci si cu ajutor psihologic si logopedic permanent in astia doi ani, domnul a inceput sa vorbeasca.
  OF!

 4. 4Groparu

  @ Claudia: Daca nu te informezi, mori cu zile. Daca te informezi, medicii o iau razna, ca de ce te bagi in meseria lor. Poftim! PS: Sper ca persoana respectiva e mai OK amu;)

 5. 5remus

  tu ai dovedit ca ai “trepied”. nu ne facem griji.

 6. 6remus

  Bunicul meu a facut infarct. l-am dus la medic si a zis ca e racit.
  dupa cateva zile a murit.

 7. 7Groparu Nemernic

  @ remus: Shit.
  Am aflat și eu că printre simptomele de infarct se numără răceală care nu trece, dureri de umeri/spate etc.

 8. 8rodion

  Gropare , cand atingi o asemenea varsta , cu microfon si discurs sau fara trebuie chemat urgent un medicul ca ceva nu-i in regula , traiesti .Si trebuie rezolvata urgent problema asta .Uite , in cazul bunicului lui Remus au rezolvat-o.Si apropo de informatii: numai medicii neinformati si cu interese meschine o iau razna cand te vad informat.Un adevarat medic retine argumentele pacientului si se informeaza temeinic daca nu-i in tema cu ideea respectiva sau iti aduce contrargumente solide si te convinge imediat ca nu ai dreptate

 9. 9rodion

  Si legat de Stela: nu cred ca cineva, medic sau nu , o mai putea salva.Vine o varsta la care reparatiile sunt aproape imposibile.A trait o viata frumoasa si lunga , a facut ceea ce i-a placut ,lumea a placut-o si a aplaudat-o in spectacole…. pentru toti vine clipa despartirii mai devreme sau mai tarziu.Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca.

 10. 10Basil

  Trist. Nu vroiam să ce asa ceva sa fiu sincer. Cine stie prin ce a trecut si femeia aia, singura la 82 de ani.

 11. 11Nimeni

  Nu merita asta. Nu-i bine ce faci. Vin niște zile cind oamenii pe care i-ai iubit sunt din ce în ce mai puțin acolo. Dispar în cea mai mare parte a timpului, dincolo, în spatele unei priviri tulburi. Ești însă mulțumit și faptul că din timp cel pe care-l iubești apare din nou, cu o vorbă caldă sau cu un gest tandru, îți umple ziua. E la fel ca scaunul de care vorbeai mai devreme.

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)