Ce se mai petrece pe planetă

Ce se mai petrece pe planetă:

1. Shoebox continuă şi anul acesta. Adică cadouri pentru copiii mai nevoiaşi – măcar acum, de sărbători. Dacă doriţi să vă implicaţi, just do it😉

2. Nepoţi de Crăciun continuă şi anul acesta cu talent, păstorită de Cristi Gog. Adică cadouri pentru bunicii mai nevoiaşi – măcar acum, de sărbători. Dacă doriţi să vă implicaţi, just do it😉

3. Robert Katai face prima conferinţă despre Instagram din România. Speakeri unu’ şi unu – Florica TVDecistă, Dragoş Alexa, Marian Hurducaş şi Dragoş Luduşan. După conferinţă, online-ul clujean se strânge la tradiţionalul wwwParty – la care aş fi mers şi eu, dacă nu aveam de mers la SMS Snow Camp.

4. Că veni vorba, aşa cum vă ameninţam, joi plec să mă bâlbâi la SMS Snow Camp, pe post de GPS al lui Gaben. Ce am uitat să fac a fost să vă prezint mândrii sponsori – Danone, Staropramen, Germanos, Michelin, AFI Palace Cotroceni, Ford, Cosmote şi Coca-Cola. Aşa că joi şi vineri nu cred că voi presta pe blog, mai ales că vine şi Ionuţ Tecuceanu să cânte la chitară. Să fiţi cuminţi până vin eu, şi să aduceţi copile-n casă!

5. De Black Friday, ziua reducerilor la Emag, blogul pe care vă aflaţi a reuşit să producă, din afiliere, fix doi lei. Succesul cel mare este însă că am găsit maşină să-i aducă lui Zolty noul scaun cu rotile de la Timişoara.

6. Puteţi şi voi lupta împotriva poliomielitei (care nu s-a eradicat, dacă nu ştiaţi) dacă trimiteţi o poză cu voi uite aşa, ca asta de mai jos, aici.

7. Nagy Laszlo, blogger clujean care a şi organizat târgul Stil Masculin la Cluj, a scos o carte despre cum să te îmbraci ca bărbat (mi-a dat şi mie un exemplar – sper că nu din cauză că mă îmbrac în pijamale pe la conferinţe).

8. O poză cu laptele bătut al unei colege; şi m-am râs singur, că degeaba i-am scris, că ea nu o văzut.

9. Viaţa e dură, dar era şi mai dură.

10. Later edit, între timp, la Sibiu…

Rotary, Rotaract, Primaria si Spitalul de Psihiatrie (yes, baby!) organizează, şi anul acesta, editia a 5-a din Speranţa prin Artă – o expozitie cu tablourile pictate de pacienţi, ca terapie. Cu bănuţii strânşi se cumpără materiale pentru anul urmator. Vernisajul e miercuri, 12.12, la 18.00, în Primăria Sibiu din Piaţa Mare (fostul CEC, actualul InfoTurist).
4 lovituri, dă-i și tu!