Ce poţi face cu cel mai prost copil de pe lume?

Wednesday, 11 September 2013, 21:38 | Categoria : Semi-intelectual angajat
Taguri :

Trei tătici. Zice primul:
– Bă, mi-e foarte greu să recunosc asta faţă de voi, dar fetiţa mea de 6 ani abia reuşeşte să numere până la 12 – şi asta numai dacă se concentrează foarte tare. Am încercat să-i dau ore de engleză, dar în 4 luni nu a învăţat decât un cuvânt: “the”; plus că nici să scrie semnul “+” nu e în stare. La cum merg lucrurile, cred că o dau la şcoală până prin clasa a 10-a, să-şi poată lua carnetul de şoferi, apoi o fac asistentă de platou la Capatos. Nu-i trebuie te miri ce minte, ba dimpotrivă, dacă i-ar sări IQ-ul de 70 ar dezavantaja-o!
– Clar ar dezavantaja-o, sar ceilalţi, dar e o meserie bună, apare la TV, joacă-n reclame, se mai combină cu Leo din Strehaia, nu e rău!

Mai stau o vreme, apoi al doilea zice:
– Bă, fiu-meu e cam dezastru. Dacă-l întreb câte degete are la o mână, trebuie să stea să le numere 4 minute, deşi are 8 ani. L-am dat la şcoală de la 6 ani, dar abia a trecut în clasa a doua, şi dacă se uită la TV nici nu-şi dă seama că sting televizorul, el rămâne nemişcat! Nu ştiu ce să mă fac cu el, e prost ca o buturugă, mă gândeam să-l fac direct asistat social, îi vine un ban fără să se chinuie prea tare!
– E OK să fie asistat, banu’ vine fără efort, mai vinde un vot pe un kil de ulei…

Al treilea ezită îndelung. Într-un târziu, trage adânc aer în piept, îşi face curaj şi se destăinuie şi el:
– Fiu-meu este cel mai bătut în cap copil de pe lumea asta. Cu părere de rău trebuie să recunosc că asta e, e prost ca bâta. La 12 ani trebuie să îl supraveghez să nu-şi încalţe pantofii în cap; frecvent uită să-şi bage limba în gură când mestecă, şi când aleargă calcă şi în mâini, ca gorilele! Trebuie să-i scutur eu ciucurelul după ce face pişu, să-l păzesc să nu se şteargă la fund, apoi la gură cu hârtia igienică, nu ştie culorile, nu ştie care-i stânga şi care-i dreapta, urlă când nu-i dau voie să se îmbrace cu fuste… ce mai, e pur şi simplu bătut în cap! Şi mai e şi obraznic, guraliv, mincinos, exagerează şi se plânge de orice…
– Ioi, nasol! zic tăticii. Şi ce ai de gând să faci cu el?
– Păi îl mai las o lună-două şi îl fac prim-ministru.
– PRIM MINISTRU???? La 12 ani??? Cum aşa???
– Ce are? Păi cu siguranţă se va descurca mai bine ca Ponta!

PS: Cum Dumnezău să declari tu, cu propria ta guriţă de prim-ministru, suma pe care poate o va cere RMGC-ul despăgubire de la statul român, mă? Cum?

10 lovituri pentru “Ce poţi face cu cel mai prost copil de pe lume?”

 1. 1Belle d”Imagination

  Pescărisme cu copchii,
  Adevăr cu primul ministru! Dar oricum am mai avut un prim ministru care se califica lejer la cămeşa de forţă, prin 1907 şi culmea, nu a fost cel mai dezastruos din istoria României. Nu m-ar mira ca un copil handicăpăţel sau o asistentă la Capatos să fie mai bun în rolul ăsta

 2. 2Gigi

  ….păi exact ăsta e mesajul : guvernul propune această sumă despăgubire pentru a încheia acest circ ….

 3. 3daniel rus

  Ha să ne amintim un episod nu foarte îndepărtat, când aceeași persoană declara că ăilalți au furat mai bine sau mai mult. Atunci i-a scăpat porumbelul. I-a scăpat și acum.

 4. 4cristi Timisoara

  “Lumea ” a votat antena 3 ….de aici si consecintele

 5. 5Ariel

  păi simplu, știe foarte bine cât vrea el direct (pentru partid, nu personal – că doar atât a învățat de la Năstase) și a făcut o propunere, poate mușcă poate nu,,,

 6. 6Dan

  Pai bancul tau e cumva real. Adica… daca n-ar conduce nimeni tara, ar fi ideal. Ca oricine a condus-o, parca a dus-o usor usor in jos.

 7. 7oceanograful

  daca vine peste 2 luni si se lauda ca a negociat pana 500.0000.000 ?

 8. 8Bula

  Eu asi fi dat o chitanta de “Sponsorizare” pentru banii primiti de . . . cei din anturaju” politic.

 9. 9Andor

  Iupeee!
  Unu’ cu gura mare care a declarat ca e tembel PM-ul nost’ !
  Ca si io declar in stanga si-n dreapta dar io nu-s asa cunoscut ca tine 😛

 10. 10Săndel

  Păi dacă multe procente din suma aia se întorc prin susțineri electorale și-alte chestii, cum să o declari? Cu toată gura!

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)