Ce o patit Serge in State

Deci Serge e un amic care ma enerveaza cat e de destept, si care o plecat in State sa lucreze, sa faca si el un bănuţ, ceva, ca si el trebuie sa mănâncă.

Si printre joabele avute s-o numarat si unu de badigard de cazinou, cu uniforma, pulan, catuse, tat felu, inclusiv spray de piper, să se apere de americancele alea grăsune care se dau la bărbaţi în uniformă, mai ales dacă au şi accent şi cântăresc mai puţin decât maşina cu care au venit la lucru.

Si fincă americanii de regulă îs un popor paşnic cu tine dacă nu ai petrol acasă, statea Serge al meu toata ziua la munca supt chipiu, si cand nu messengerea cu românacii care or votat Băsescu, citea filozofie (pe bune, ca v-am zis doara ca e dăjtept!) Şi nimeni nu mişca în front.

Numa într-o zi, o vint un rednec, gen de ăla care votează cu Bush: ditamai brandu’ tatuat cu tăt felu de svastici şi dragoniţe, ciocate, pălărie de văcar, blugi turceşti pe el, ce mai, tot o fiţă. Deci un soi de manelist chiar mai scârbos decât mine.

Afumat bine de pot şi de tăt felu de beri stinse cu votcă, rednecu’ şi-o jucat şi el sărăcia la cazino, şi – ca la cazino! Când joci ca spartu, vine bunesele lor de chelneriţe să îţi ofere beuturi din partea casei. Rednecu’ s-o gandit ca doamna barmană îi face avanse; aşa că i-o dat de înţeles foarte americăneşte că ar fi gata să îi lick her cunt, and fuck her in the pussy, şi să-i do tăt felu de chestii specifice animalului cu două spinări, ăla care se naşte din pură fornicare.

Deci la aşa limbaj de mahala, barmana s-o dus aţă la badigarzii de cazino, şi le-o zis bueeeey, ăla m-o făcut bitch! Şi io de fapt îs o doamnă.

Badigarzii de cazino or mers la el şi i-or zis că dolarii lui care oricum se devalizează nu sunt bineveniţi în cazino, şi că ar face bine să îşi care rednecia în alt cazino, mai bordelos.

Rednecu’ s-o răsculat.

Badigarzii l-or prins, l-or incatuşat şi l-or târât în camera de păstrat mopurile şi soluţiile de curăţat. Şi l-or asezat pe scaun, ca era mare camera, si or chemat Poliţia, în timp ce rednecu’ le suiera ca i-o filmat pe toti, si ca vine el cu gasca lui si cu taica-su si ii vor bubui pe toti cazinoii.

Si Politia o venit dupa vreo juma de ora, ca o trebuit sa isi bea cafeaua si sa isi pape donuts-urile.

Si cand or intrat peste rednec in camera cu mopurile, or avut o surpriza. De proportii, dar si lichida, ca sa zic asa.

Rednecu’ nu numai ca devenise foarte extrem de impaciuitor, dar si facuse putin pipi pe el. Nu mult, un fleac – vreo 4 litre. Si nu de incontinenta, ci de frica. Urinara incontinenta, of cos. Of cos.

19 lovituri, dă-i și tu!