Ce ne-o fatat mintea

Stateam cu Misha la o tacla si jumatate pe balcon. Si ne deplangeam conditia noastra umana limitata, asa supti de energie si nefericiti ca era ora 10 dimineata si noi eram la firma, sub aerul conditionat din filtrele alea necuratate de prin 2006, si afara era vreme de munte, sau mare, sau de orice alceva decat sa stai ca fraieru’ cu ochii beliti in monitoare, ca strălucea soarele afara ca mine cand iau leafa, că io în zilele alea parcă-s poleit.

Si zice Misha:

– Ba, daca am mere intr-o banca sau ceva firma d-asta de soft cu pusca aia de painball! Ne troznim doua masti cu fetze de presedinti americani peste ochi, si intram val-vartej peste muncasi si le urlam: “Freeze, motherfuckers!!!” Hahahaa!!!
– Ba, ce tare!!!

Si am inceput sa deraiem. Am zis ca merem la aia si ii aliniem pe toti intr-un cerc mare, si ii punem sa se tina strans de manutze. Si le lom pe cele mai tocilare din firma aia sau bancă şi le punem să se sărute una cu alta, ca ălea din filmul din postarea precedentă. Şi pe ăilanţi îi punem să le încurajeze şi să le deie note.

Şi p-ormă îi punem pe masculi să ghicească ce culoare are lenjeria intimă a colegelor. Şi care greşeşte – jbeng! O bilă de painball la cur, să se înveţe minte ca pe viitor să inspecteze acest detaliu deloc nesemnificativ la prima oră la care vin la muncă!

P-orma ii dezbrăcăm pe masculi şi îi punem să ne arate spinările; care nu are pe spate urme de ghieare, însamnă că face amor în cel mai plictisitor mod cu putinţă, probabil şi cu picioarele încălţate în ciorapi şi sandale pe aceste vremuri caniculare; ceea ce atrage de la sine încă o bilă în fundulică.

P-ormă, în uralele mulţimii în delir, îl alegem dintre ei pe cel mai harnic angajat, care va primi două bile în funduleţ, să se-nveţe minte.

P-ormă golim buzunarele angajaţilor, şi îi scoatem pe şăfi afară; şi le spunem “mâncă banii! MÂNCĂ BANII!!!”

P-ormă proclamam casual dress workday, şi îi dezbrăcăm pe toţi la şosete.

Si facem amor building.

Şi îl lom pe năcăjitu firmei, ăla de care râd toţi şi îi fac farse proaste de 1 aprilie. Şi îi dăm şi lui un gun de painball, plin cu boabe, şi îl rugăm insistent să facă ce vrea cu el.

Şi apăi proclamăm ziua scurtă de lucru, şi îi trimitem pe toţi acasă.

Deci n-ar fi asta super tare??? Nu am io numa’ idei geniale???

13 lovituri, dă-i și tu!