Ce fac femeile cel mai bine? Iti confirma senzatii

Iubeste-i, in pula mea, zambetul, finca in coltul gurii ei descoperi – jur – trei semnificatii diferite, si trebuie sa i te uiti in ochi, ca sa ti le confirmi, desi se bat toate cap in cap.

Iubeste-i, fraiere, gushitza care i se trezeste cand sta intinsa pe spate si se uita la tine cum te ridici din pat, te scarpini in cur, si intrebi: unie dreq mi-am pus kilotzii?

Iubeste-i gatul. Daca te uiti mai bine, maine va avea semn, acolo, sub saliva ta inca sclipinda in lumina becului de 65 W: iar ai mozolit-o ca un vitelus, si maine o vor miştocări colegii, si colegele vor merge acasa, maro de gelozie, si isi vor plesni sotii: “Tu niciodata nu m-ai trimis la serviciu cu semne pe gat de la prea multa dragoste!”

Daca te uiti mai atent, sub gat are o mica gropitza, chiar sub marul ala al lui Adam: mnoa. Gropitza aia respir-o.

Daca simti un miros de iubire, te cheama Groparu.

Daca o vezi ca ofteaza, fa-i o poza cu ochii la dantura: e umeda de la limba ei cu gust de E-uri care se baga in iaurtul cu gust de fragă, ăla fara dioxină!

Te mai uiti inca la coltul gurii ei? Fii atent numa cum zambeste, finca nu stie ce ai de te holbi la ea ca un tablou: vezi cretzele alea care i se fac in jurul gurii? Adora-le. Sunt pentru tine.

Daca se uita la tine cu ochii mijiti, nu e din cauza ca vrea sa vada cat mai putin din tine, ci pentru ca deja viseaza ca stai calare pe ea, si o strivesti, usurel, cu ditamai burta ta (pe care ti-o iarta). Ea viseaza la ea sub tine, si tu stai ca prostu’, citind blogu’ asta???

CE FEL DE OM ESTI, MAH???

PS: Bine-nteles, acestea se aplica numai cand poarta bluza ei azurie.

15 lovituri, dă-i și tu!