Câştigă un tricou inscripţionat de la tiparo.ro. Comentezi?

Aţi citit titlul? L-aţi înţeles? Uite ce tricou inscripţionat mi-aş face eu:

– Si bogaţii plâng. De fericire
– Foarfeca. Scoate cele mai frecvente 99 de plete
Christmas Eve. Where is Christmas Adam?
Mens Barosana in Corpore Sano
– Mascul cu cromozomi XXX
My favorite pet (şi o poză cu un PET de bere)
– Sunt un model până şi pentru mine
– PMS beats AK47 anytime…
– Am renuntat sa mai fiu narcisist cand propriul meu trup m-a înşelat cu alta. Am suferit mult in seara aceea…
– De la beat cârciumă vin/Merg pe bodyguard, de drum ma ţin…
– Cum înjuri de mamă pe cineva născut în eprubetă?

Cei care mă citiţi de multişor probabil aţi mai citit puseurile astea de gândire ale mele din tinereţă. Ei bine, dacă vă trebuie un tricou personalizat moca cu un text similar, sau cu o poză care să facă oamenii să întoarcă capul pe stradă după voi, scrieţi un comentariu frumuşel aici cu sloganul/imaginea tricoului personalizat pe care vi-l doriţi şi apoi 5 dintre voi care reuşesc să ne facă să râdem cel mai tare vor primi una bucată mângâiere de bumbac să vă aline trupul musculos (poate doriţi chiar un tricou cu o poză cu mine!!!!! Da!!!!!!).

Cam aşa arată tricourile Tiparo. Duminică în 10 august 2013 anul curent, la ora 10:00 seara, oprim concursul şi începem să deliberăm. Fiţi creativi, altfel vă papă moliile!

Tiparo.ro este un magazin online de cadouri personalizate create de designeri şi personalizate pe site de către cei  doresc un cadou original: felicitări, magneţi de frigider, calendare, albume foto, colaje foto, stickere pentru perete sau maşină şi multe alte produse pe care clienţii le personalizează online, după preferinţele lor. Este colacul de salvare atunci când nu ştiţi ce cadou să cumpăraţi, aşa cum poate depune mărturie până şi soacră-mea.

Update: Am întârziat nepermis de mult, aşa că dacă doriţi să-mi înţepaţi pozele cu ace voodoo vă înţeleg perfect. Iaca câştigătorii:

12VERNE

20 MIRON DORA

31ANDREI

34 Oli

60SABAGEANU ANTONELA

Mulţumesc frumos tuturor pentru comentarii, rămâneţi pe Groparu, că vom mai avea concursuri din astea! Daţi Refresh de 20 de ori pe zi, să mai fac şi io nişte vizite, că aţi plecat prin concedii în loc să rămâneţi acasă să-mi citiţi blogul, nerecunoscătorilor ce sunteţi.

82 lovituri, dă-i și tu!