Castiga si tu cu Orange!

– Buna ziua, vă sun din partea companiei Orange Romania. Am ales numărul dumneavoastră deoarece sunteţi în reţea de multă vreme. Ca apreciere a faptului ca nu aţi părăsit reţeaua pentru alţi operatori mobili cum ar fi Cosmote, Vodafon sau Zapp (wtf! m-am întrebat instant, Zapp? ce-i aia?), compania Orange România vă oferă un premiu special pentru dumneavoastră.
– Aşa, zice Groparu, cu vocea de gheaţă.

Era sâmbătă, şi mă uitam la un documentar pe National Geographic despre sexul la urşii polari. Bieţii de ei, trebe să meargă sute de kilometri să prindă o felie de ursoaică în călduri! Păi nici nu e de mirare că sunt pe cale de dispariţie, că io nu prea am auzit de relaţie la distanţă care să meargă.

– Premiile constau într-o excursie pentru două persoane în (şi aici am auzit un nume gen Palma de Berivoi, sau Playa de Dobârca), premiul al doilea constă în (aici am căscat şi n-am auzit, o ursoaică tocmai refuzase o partidă de sexuleţ fincă o cam durea capul, nesimţita, deci adio film porno cu urşi polari) sau un telefon Nokia de 12 milioane de lei.
– Aşa, zice Groparu.

Zapasem pe Descopery între timp, era reclamă la emisiunea aia în care îţi prezintă escrocheriile alea adevărate: dacă e prea bună oferta, e o escrocherie, zicea un nene serios şi englez, cu cioc. Zapez înapoi la urşii polari, un ursulică era plin de sânge, nuş dacă de la sex cu o tanti ursoaică mai dominatoare sau de la vreun pinguin violat. Casc din nou.

– Tot ce trebuie să faceţi ca să vă ridicaţi premiul este să vă prezentaţi luni în Bucureşti cu buletinul dvs, la adresa (şi-mi dă o adresă de prin piaţa Matache). În acest scop, vă rog să-mi comunicaţi un alt număr de telefon la care să vă pot suna pentru a vă comunica celelalte detalii.
– Nu am, zice Groparu, demisec. Şi mă uit la scama mea din buric. Era de culoarea tricoului. Interesant, îşi zice Groparu sieşi.
– Un număr de telefon fix…? încearcă vocea.
– Nu am, bă, zice Groparu, căruia îi era lene până să se şi scurme în nas.
– Păi şi atunci cum să vă…
– Bă, zice Groparu, deja ueber plictisit. Bă! Ce plm. Tu mă crezi prost? şi tac.
– …
– Lasa-mă-n pana mea, eşti un mincinos. Adio, îi mai zic.

La celălalt capăt al firului – paoză preţ de o secundă. Şi începe să se sloboade cu invective injurioase, şi io-l ascult; şi când îşi trage aerul în kepţi îi urez o floră microbiană ostilă la părul creţ, şi îi închid, dar nu înainte de a-l îndemna, călduros: marş şi caută-ţi de lucru, javră. Pisda mătii.

Numărul de telefon de pe care am fost sunat: 0749881818. Se aude acolo, sus, la Orange?

PS: am vrut să sun dupa aia la call center mai târziu, când mă plictiseam, dar mi-am adus aminte că la anumite ore, serviciile de call center la Orange se plătesc. The future’s bright, lol. My ass is brighter.

34 lovituri, dă-i și tu!