Cand faci afaceri cu arabocii

Deci un prekin softist mere sa faca afaceri cu arabocii, sa le vanza nush ce aplicatie care nush ce facea, numara camilele, sau cocoasele, sau nevestele din harem, sau putzele de petrol, sau nush, ti le arhiva si ti le afisa in raport.

La araboci, toate secretarele, femeile de serviciu, educatoarele, hostessele, soferitele de taxi, dispeceritzele, ba chiar si femeile is numai barbati, de regula din India sau negri din Africa. Finca la ei femeile nu lucreaza deloc, ci ele numa’ cheltuie ce produce sotii lor, si umbla imbracate in materiale textile loate direct de pe baloti. Asta e ultima mode la ei, si umbla asa de vreo 3000 de ani.

Asa.

Si daca mergi la piscina hotelului, tu ditamai mascul fiind, si piscina NUMAI pentru barbati, atunci musai sa ai grija sa porti pantaloni de slip, nu slipi d-eia care dezvelesc bucutza. Finca secretara piscinei, un negru urat din Sudan, iti atrage atentia ca esti prea indecent.

Dar partea cea mai faina vine cand le prezinti aplicatia. Dupa ce ca aia se plictisesc de moarte, nici nu te asculta, finca se joaca pe aipoduri, iti fac tie poze cu mobilu si apoi iti modifica fatza si iti pun joben si mustatza, isi transmit pe bluetooth ringtonuri cu camile sau descarca pornoshage. Deci nu te asculta si nu te baga in seama, pana cand unu devine dintr-o data foarte atent la prezentare, se holbeaza, tu te bucuri ca uite, o descoperit arabocii ce geniala e aplicatia, continui sa le prezinti infiorat la gandul comisionului tau, pana cand arabocul asta care e foarte interesat de ce vede pe proiector indreapta destiu spre aplicatie, intr-un loc in care doo linii absolut nevinovate se intersecteaza, ca sa delimiteze sectiunile din fereastra, asa, deci arata cu destiu si intreaba, desfigurat:

– IS THAT A CROSS???

Mnoa. Convinge-l tu, ghiaur ce esti, aflat in timpul cruciadei americane din Golf, ca aia nu-i cruce!

8 lovituri, dă-i și tu!