5 lovituri

 1. calarasu
  10, October, 2007 @ 10:57 pm

  puuuaaah, ce m-ai speriat ma, credeam ca-mi zici ca s-a facut asistentu’ de maro fatza de popica pt ca nu stia sa-ti zica ce-l intrebai tu si ti-a raspuns dom’ popica, cum se zice… instead!

  Reply

 2. Andreea MKT
  11, October, 2007 @ 8:54 am

  ma, il stii pe cânele alea de la Litere? Era unu mare si niegru ca păcatu, io i-am pus nume “Dobrilă” în memoria lu fostu preten. No, cânele ăla era şi femeie de serviciu, şi bodyguard şi sanbernar, era di tăte. Despre ăla di ce nu scrii? Ăla era mai important ca tătă faculta de Litere.

  Reply

 3. Greuceanu
  11, October, 2007 @ 8:23 pm

  imi aduc aminte/
  de-o poveste veche,
  cand ceea ce mi s-a parut cel mai meseriash la popika asta a fost cand m-a intrbat sh pe mine…. “don’ Flaviu, am ceva ssssspecial pt dvs… haideti, nu ma puteti refuza!!!!… era pe holul de intrare al facultatii de Litere B & B Cluj…. cum bajka mea sa gust acolo la 7.50 dimineata?! … nu-i nimik, zice… haidetz cu mine…. no mah! sh deschide un dulap de ala militar de pe hol sh zice.. “poftiti!… cum dreaku sa poftesc mah in dulap?! dar daca nu ai fi venit ut…. nu cred ca pofteam… dar asha Baza este si am poftit! toti trei! in dulap….. o scos glajutza…. sh io ghiogiltz!ghiogiltz!, tu numa’ ghiogiltz ca erai anu 1, iar cand a venit randu’ lui…..”no hi! nea’ popika! hi baga-i ca-ncepe cursu’ lu Neamtzu’!…. uimitor a fost raspunsu’ lui…”io nu mai beu de 11 ani mah ficiori mah….. ca de mai beu ma curatz1 dar asha-mi place sa vad macar pe altii cum beuuuuuu.. ioi mah! de aia aduk io beutura la jkoala…”w301864.284

  Reply

 4. Groparu
  11, October, 2007 @ 8:43 pm

  @ Greucica: Da, bah pulash, tu tot timpu erai acolo cand bagam!!!! Lol…

  Reply

 5. Groparu
  11, October, 2007 @ 9:25 pm

  …ceee vreemuri!!! 🙁 ce ficiori eram odata!!! 😀

  Reply