Cand cumperi bautura, se recomanda citirea cu atentie a prospectului

Un neamț stabilit de ceva vreme în Cluj și-a serbat ziua de naștere cu niște prieteni și colegi, daci verzi din Ardeal. S-a strâns lume ca la neamț!

Ca să nu se facă de râs și să-l bârfească toată comuna că n-a avut beutură suficientă, neamțul nu s-a jucat cu invitații: gin vechi, vodcă, vin tonic, rom (băutura, nu etnia), cola… și vreo 40 de litri de bere, să fie pentru însetați! Păi ori facem petrecere de calitate germană, ori nu facem.

Mno.

Și or venit invitații, s-or chefuit și or tot beut și or jucat pe mese până și-or rupt condurii, cu beuturi flambate și jonglerii cu sticlele ca la Românii au talent și poze pe Facebook, #OMG #kewl #germanparty.

A doua zi, neamțul s-o trezit și primul lucru o băut multă apă. Apoi și-a făcut un mic dejun consistent, ca omu’… și, când a mai adormit piticul ăla care-l lovea cu ciocanul în interiorul capului, s-a apucat să facă recensământ guvernamental cu ce stocuri de trozneală i-au mai rămas.

La prima vedere, aproape toată tăria se bucurase de un succes nesperat chiar și pentru o populație ardelenească crescută de mică cu distilat de prună cinstită: nu mai era nimic!

În schimb, berea era aproape neatinsă. Super! își zise neamțul, am bere să mă țină toată luna! Și, pentru că nemții cred în semne CEREȘTI de la ZARATHUSTRA, și-a dechis o bere, pentru că – nu-i așa? – cui pe cui se scoate, și era păcat să nu.

Și, după primul gât de bere, s-a prins de ce nu se atinsese nimeni de bere: păi… luase numai bere fără alcool.

Da, 40. Pe care nu le mai putea returna pentru că nu păstrase bonul.

#ghinion #lol #pățăști

6 lovituri, dă-i și tu!