BLESTEMEEEE!!!

Ei, uite d-aia am io blog.

Ca sa râdă toti de cat de mult isi bate D-zeu joc de mine, io, of cos, nevinovat ca un herufim sau seravim, nu mai stiu. Of cos. Si io, dacă râde cetitorii, să mă simt special, în loc să mă simt că aş avea nevoi speciale, ceea ce e cu totul altă papa de peşte.

Deci io fusai bolnav rupt, da? Si doftoru veni la mine sa ma caute, si mi-o dat concediu. Medical.

Io – am zis tot timpu asta – sunt un nesimtit, finca – iaca – m-am imbolnavit si io ca tăntălău’ tocma’ când se termina luna. Asta inseamna ca daca am stat si vinerea acasica, infofolit in ceaiuri si hapuri, si vinerea era alta lună, recte fevroarie, mie trebuia să mi se facă ALT concediu medical, pe CEALALTA lună. Voi ştiaţi asta? E, eu nu ştiam asta.

Aşa că vinerea, ultima zi în care am stat acasă şi care AR FI TREBUIT SĂ FIE ACOPERITĂ DE CONCEDIUL MEDICAL DE LA NENEA DOFTORU, mi se va lua din concediul de odihna. Pentru ca eu am fost suficient de nesimtit sa nu ii zic doftorului ca si vineri stau si suflu muci in cearceafe, ca domnia sa să faca bine să imi inceapa alta foaie de concediu, pe cealalta luna.

Deci eu pierd acuma o zi de concediu de odihna pe chestia asta.

As dori sa le urez MUIE sistemului de sanatate din Romania, sistemului romanesc de invatamant care accepta sa scoleasca orice scursura din care iasa ditamai doftoru sau profesoru’ (cand zic “profesor” ma uit in oglinda, of cos!) care te scoate pe tine vinovat ca nu ti-o zis ce si cum trebe cerut un concediu medical, ministrului de sanatate, si in primul rand celor care conditioneaza actul medical de primirea unei spagi? Da, mai ales astora din urma.

Si ca sa fie cireasa de pe tort cireasa, nu vişină, mă sună mama: Vaaai, Groparu, să vezi ce oale frumoase şi originale 100% nemţeşti am cumpărat de la un tigan din piaţă, scrie pe ele Ţeptăr, şi au eticheta Metro Tg Mureş, la numai 160 EUR! Ăstea costă cel puţin 1000 EUR în Germania…

PS: Ca să aflaţi şi voi cum stă lucrurile, in ianuarie m-am despărţit de gajică-mea, tot in ianuarie am pierdut vreo 3.000 euro la bursă (acolo mi-am băgat împrumutul cu banii de maşină), saptamana viitoare vine naşe-mea la Cluj si sta o saptamana la mine acasa (când auziţi că vin oameni la Cluj, aflati ca vin la oncologie, şi asta fincă e cam groasă tumora), vreau sa fumez non-stop, si nu pot, finca oficial am renuntat, astazi HVB PULE MATURI Tiriac UniCredit or marit comisionul de administrare la sold cu 150% (MUUUUIEEEE!!!!!), ceea ce mi-o marit una din cele 4 rate ale mele destul de urat, euro creste, si io am rate in euro, am de lucru la serviciu de behai, toti sefii sunt, ca de obicei, in CURU’ meu (colegii stie de ce), si mie inca nu mi-o trecut raceala, masina de spalat la care mai am o rata lasa hainele imputite, si ai mei, care sunt fericitii proaspeţi posesori ai unui Opel Corsa luate din Doici ieri, ma roaga sa le dau ăia 4000 lei pe care mi i-o imprumutat cand mi-am renovat cotetzu’ în care locuiesc, fincă tocmai şi-or cumpărat un set de oale Ţeptăr din pensie şi or cam rămas fără bănuţi. Nu va mai zic ce gaura am pe cardul de credit, numai atata vreau sa urlu: DOAMNEEEE, CE URMEAZĂ???

40 lovituri, dă-i și tu!