Bătaie cu perne inainte de sex

Buf! Dau cu perna după ea, ea fuge, ghiduşă, goală ca Eva.

Nu mă las bătut, strâng din buze şi mă iau după ea, o urmăresc cât pot eu de repede. Mă feresc să nu derapez fatal pe parchet, nu o pierd din ochi cum trece peste pat, o urmăresc ca un ghepard să nu o scap, o vreau, ea fuge de mine, mă uit după picioarele ei lungi şi goale şi spumeg să o pipăi.

Iese din dormitor, o ia prin hol către sufragerie. Eu – glonţ după ea. Se opreşte o clipă, parcă-mi face cu ochii, jur că o aud chicotind în timp ce eu respir greu de la anticipaţie. Dau iară cu perna după ea, ea se fereşte şi fuge iară, îmi trece parcă printre braţe înainte de a apuca să o ating, atenţia mi se împarte între perna de pe podea şi ea, o las pe ea în pace o secundă şi mă aplec să înşfac boţul cu material antialergenic, îmi reiau goana nebună după ea, o urmăresc cu privirea să nu-mi scape în timp ce ea se joacă de-a baba oarba cu mine; scrâşnesc din dinţi cu putere, mă arunc după ea, dar e mai agilă ca mine.

După 13 minute de alergătură, cu limba scoasă de un cot, o văd cum nici ea nu mai poate, se lipeşte de un perete. Pleosc! Perna.

Aşa am violat ultima ţânţăroaică a sezonului vară-toamnă 2010 la mine acasă.

30 lovituri, dă-i și tu!