Băăă, dati-mi votul inapoi!!! Hă-hă-hăăă

Am cetit aici, si nu mi-a venit sa cred. Am mai citit o data, m-am spalat pe ochisorii mei sexy, am bagat si o tigare, am mers la buda sa fac loc in mine, apai am mancat sa umplu locu’, dupa aia iar am cetit.

Ba. Presedintele nostru fura telefuane, ma!!! FURA TELEFOANE. Efectiv pune mana pe ele si le baga in buzunar.

Oare dom’ presedinte are ceva second sau amanet de telefoane ultra-secret? Oare dom’ presedinte raspunde la SMS? Oare cat o fost suspendat, i-or suspendat si abonamentu’ la telefonu’ de firma, sau e pe prepay? Oare ce MTV ringtone are la telefon dom’ presedinte? Oare presedintele da bip? Oare in ce grup o pus numaru’ lu Tariceanu? Oare ce record are la Snake? Cate puncte Thank You are? Oare il are pe Stolojan ca background? Oare telefonu’ e loat cu banii jos, sau in rate? Oare o trimis SMS la 777 sa castige zilnic 10000 $? Oare ce husa de telefon are, sport sau de piele? Oare danseaza pe manele cu telefonu in mana, si ii era jena ca telefonu lui e un pic zgariat?

Dom’ presedinte, imi facetz si mie rost de un iPhone? Plsss…Va dau 5 milieoane pe iel. Serios. Da’ sa n-aibe blututh, ca daca are nu ma mai respecta Zaraza, si io tin la respectu’ lu Zaraza. Ca e credincioasa si incalzeste bine. Serios.

Basescu telefon

Anunt pt domnul presedinte:
http://fun.bascalie.ro/vizualizare~poze-anuntzuri~poza-anunt-pt-hoti.html

Un loc unde presedintele nu este binevenit:

http://www.resursadefun.ro/gi12_Domnilor_hoti.htm

Cica s-a inventat un robot care prinde hoti.
În China a prins în 5 minute 100 de hoti, în America a prins în 5 minute 200 de hoti, iar în România în 5 minute Basescu a furat robotul.

De ce Basescu nu e niciodata jefuiti de hoti?
Curtoazie profesionala.

VIZITATI PALATUL COTROCENI, TELEFONUL DUMNEAVOASTRA ESTE DEJA ACOLO!!!!!

11 lovituri, dă-i și tu!