14 lovituri

 1. Alex
  4, April, 2017 @ 10:30 pm

  Ce-ai luat acolo macar are soluția in pachet si cineva l-ar băgat intr-un spray. Stii ce e Clinsin Med? Pentru cei ce nu știu fac o scurta descriere. Mă sună bunicamea, “Nepoate ia-mi Clinsin med, că mă doare nu știu ce, si mi-a zis vecina x că asta e bun.” Bun, mă duc la farmacie, “Buna ziua, Clinsin med aveți? Bineînțeles, 39 de lei.” Am luat, mă duc repede sa facem bunicuța bine. Ajung, si desfac pachetul. Înăuntru, in ordinea apariției: o sticla de 500ml, goala, cu un dop cu o borta (gaura, am folosit regionalismul moldovean pentru impresie), si ceva plicuri cu ceva sare, si instrucțiuni. Deci, pui apa, nu scrie de care, ci doar puțin calduta, un plic de sare, amesteci bine, si îți bagi asta in nas….. 39 f***ing lei, pentru o clisma nazala…. Si ca un făcut, bunicamea nu-l folosește, tine-l tu nepoate, poate îți trebuie…. Îl țin lângă televizor sa îmi aducă aminte ce prost am fost că n-am întrebat dinainte ce conține si cum se folosește…

  Reply

 2. Atti
  4, April, 2017 @ 10:36 pm

  Apropo Gropare, nevasta-ta mai da bani pe stickere cu vibratii si din alte din astea?

  Reply

 3. Groparu Nemernic
  5, April, 2017 @ 8:33 am

  @ Alex: tulaaaai… amu știi că și dacă-ntrebai, tot te făcea farmacistul din vorbe! Fără grețuri te făcea, știi asta, numai că atunci ai fi fost și mulțumit de achiziție.
  @ Atti: Stickerele cu vibratoare sunt fake, uleiurile esențiale sunt the real deal.

  Reply

 4. Cam
  5, April, 2017 @ 8:53 am

  Cred ca doamna voia ser fiziologic…
  Am fost si noi oameni-parinti prosti, am dat copilului cat a fost mic Flixotide si Ventolin, la recomandarea unui distins pediatru batran, ca vezi doamne avea wheezing si inceput de astm. Numai cat lua de-astea la nebulizator respira bine, deci eram ingrijorati. Vreo cateva luni ne-au supt de bani, apoi ne-am desteptat brusc si am renuntat la tratament, ne-am dus la mare de 2 ori pe vara cate 10 zile. Ne-a costat cat medicamentele. Ne plimbam zilnic pe faleza pentru aerosoli, faceam baie in valuri inspumate cu el in brate, chestii de-astea. S-o vindecat dupa o vara si de-atunci nu mai are nimic.

  Reply

 5. Bula
  5, April, 2017 @ 9:21 am

  Uite, un experiment, cum poti afla: cat platesti pentru prostie:
  1. Cumperi doua “sticle” de 1 litru cu apa ta plata preferata.
  2. Desfaci si inchizi inapoi capacul la ambele sticla si scrii cu marker de CD-uri “1” si “2” pe cele doua flacoane
  3. Bei continutul unuia si umplii cu apa de la robinet, pui capacul inapoi Iti notezi numarul flaconului.
  4. Duci cele doua flacoane la laboratoarele Directiei de Sanatate Publica pentru analize
  5. Dupa ce primesti rezultatul, faci un calcul: cat te costa un metru cub de apa la robinet (1metru cub=1000 litrii) raportat la pretul a 1000 de flacoane de apa plata cumparata

  Vei face cruce si te vei reprofila la imbuteliat . . . iti va aduce venit mai mare decat Usturoiul ! 😀

  Reply

 6. cristi Timisoara
  5, April, 2017 @ 9:28 am

  Ofer 35 !… sa inceapa licitatia !!

  Reply

 7. Razvan
  5, April, 2017 @ 9:35 am

  Cu un ambalaj bun, poti sa vinzi si nimica.

  Reply

 8. Groparu Nemernic
  5, April, 2017 @ 9:55 am

  @ Cam: Mă, am mai auzit că aerosolii ăia ar face minuni. Pe noi ne ducea mama la Ocna Sibiului și luam câțiva gâți de apă din aia sărată și, după ce mai aveam un pic și vomam, nu mai prea răceam curând! Plus că mai e și varianta aia cu nămolul negru, care e absolut demențial și miroase a moarte, cu care te dai peste tot și vindecă tot.
  @ Bula: Sunt perfect de acord. Am renunțat să mai cumpărăm apă îmbuteliată… cu excepția momentelor când este absolut musai și nu avem la noi. Plus că apa aia de la robinet nu stă-n plastici ceva luni de zile!
  @ Cristi Timisoara: 40!
  @ Razvan: Da, mai ales dacă este făcut de Răzvan Cazacu! 😛

  Reply

 9. boemul
  5, April, 2017 @ 11:39 am

  eu chiar am acasă o sticlă de juma’ plină cu apă din Marea Egee. ideea era să o torn pe mine pe post de duş, să zic şi io c-am ajuns p-acolo.

  stă în dulap de vreo 11 ani, o fi expirat?

  Reply

 10. CSB
  5, April, 2017 @ 12:06 pm

  Ba, cum adica apa de mare pentru adulti si pentru copii ? Aia pentru copii e mai de la mal ? Aia pentru adulti are alge ? Nu prea inteleg. Si io ma simt ca stau la coada la bile de fiecare data cand fac comanda de apa imbuteliata de la Aquador, ca asa vor colegii mei 🙂 . Si lucram in Sibiu, unde la robinet curg lacrimi de unicorn cibinez.

  Reply

 11. Aradul Evanghelic
  9, April, 2017 @ 7:48 am

  Mai bine îmi cumpărai mie o carte…

  Reply

 12. Groparu Nemernic
  9, April, 2017 @ 9:48 pm

  @ Aradul Evanghelic: Pare rău, la mine la salariu este coadă mare.

  Reply

 13. Claudia
  11, April, 2017 @ 2:16 pm

  Apropo de apa “de mare”…sa-ti mai spun ca o poti inlocui cu solutie de apa cu sare (neiodata), sarea in concentratie de vreo 0.8%? Daca faci calculul, solutia asta nu costa nici 0.5 bani…

  Reply

 14. Groparu
  12, April, 2017 @ 7:27 am

  @ Claudia: no, vezi amu de ce-mi vine să-mi dau cu ceva dur și contondent în cap?

  Reply