Azi e vineri! Cot-cot-codac

Una (1) la mână: Mishu al nostru a ajuns in finala la Global Battle of Songs cu pesa lui – Viteza sângelui meu. Vă propun să intraţi pe site, să ascultaţi (cei care încă nu o ştiţi) şi dacă vă place să-i ardeţi un vot care vă va costa fics 50 centi, deci o mica avere. Deci – click aici, după care click pe butonul Înregistrare, si procedura de vot vi se va dezvălui. Io zic că copkilu ăsta merită!

sustin-vsm

A doua (2) la mână: e weekend, deci weekend fain!

A treia (3): iară cotcodăcim vinerea asta cu un text demenţial care vi-l dezvăluie pe Julică aşa cum e el, un profitor ordinar de texte de la toată lumea, şi care, când îl va depăşi pe Cabral la trafic, sigur se face nabab într-o ţară unde nu e bine să bei apa de la chiuvetă, dar care are mulţi-mulţi palmieri şi multe muieri despuiate, care fac amor aşa, tribaliceşte! Şi pe noi, bloggerii ăştia mai vai de ei, ne va uita la lada de gunoi a isteriei.

Update: Am reusit, fratilor! Mishu e in finala! Va mucho  kosenem tuturor!

Piraţii din Angola

Ionuţ Şendroiu, medic de bord

De ce nu mă prind piraţii?
Întrebarea asta îl macină pe Julius de când am plecat să lucrez off shore în Angola. E frustrant cum de peste tot din Africa ecuatorială vin veşti despre albi răpiţi de piraţi, numai din Angola nu. De câte ori mă vede online, Julica mă întreabă plin de speranţă: “wazza, doc?”.
Eu, de regulă, casc. “Nici azi, bă, Julius. Nimic. Aşteptăm.”

“Mă”, zice Julius, “dacă te prind piraţii, scrii un jurnal pentru Daily Cotcodac, o corespondenţă din infern, Şendroiu şi piraţii angolezi, găseşti tu ceva mişto”.
Sendroiu: “Mă, cum plm să mai scriu dacă mă prind piraţii, nu eşti sănătos?!”.
Julius: “Mă, uşor, fără pornăciuni, că am filtre …”.
Sendroiu: “Bă, da’ eşti culmea, pe bune!”.

DoftorulSendroiu, regretand vremurile in care piratii legau ostaticii pe punte de butoiul cu rom pana cand venea lada cu aur drept rascumparare.

Bietul Julius crede că piraţii ar sta cu falca în Kalashnikov să se holbeze la mine cum tastez. Da’ să zicem, prin absurd, că ar sta şi s-ar uita la mine cum scriu un text. Julică, în loc să fie mulţumit, are pretenţii. Cică, să nu fie porno!
Sendroiu: “Băi, Jul, hai să facem un exerciţiu de imaginaţie: să presupunem că piraţii care ne capturează sunt poponari, violenţi şi fără maniere. Ştiu că sună incredibil, da’ hai să admitem că şansele ca ei să fie aşa şi nu nişte…

Continuarea – aici.

5 lovituri, dă-i și tu!