Azi-dimineata mi-am dat seama fulgerator de ceva

Dap. In timp ce nu ma barbieream, azi-dimineata mi-am dat seama de ceva, si m-a lovit ca un fulger.

Da!

Mi-am dat seama ca Romania va ajunge o super-putere cat timp noi, decreteii, inca traim.

De ce am zis asta?

Opservati acilea rationament la Groparu, luati-va un scaun si silabisiti:

Toti prietenii mei (si cam sunt, finca toti prietenii mei sunt niste fornicatori si jumatate – desi nu va vine a crede ca am prieteni) vor avea cei mai reusiti copii. Ba mai mult: nu numai copiiiiii prietenilor (aici am pus mai multi de “i” ca sa astupe i-urile lipsa de la alti frati din blogosfera) mei vor fi niste succese absolute, ci si cei ai colegilor de scarbiciu. Am zis si ai colegilor? Includeti si copiiiii de pe scara blocului meu, copiiiii care ma vad pe trolee, prin parcuri sau prin lifturi, holbându-mă la mămicile lor prin mall-uri si parcari, sau pe unde iau io masa etc.

Copiii astia vor fi ordonati, fara gaze, muncitori, organizati, frumosi si destepti, nu se vor cocosa stand la calculator si nu isi vor strica zilele finca un pusti de 15 ani ii injura pe serveru’ de CounterStrike. Nu vor fi din cale-afară nici obsedati de porneturi, nici prea-super-exagerat de curvari, ca mine. Se vor avea bine cu vecinii, si nu vor da vina pe soarta de fiecare dată când o fac (să mă scuze balada noastră naţională) de oaie. Odata ce generatia asta de prunci va ajunge la carma puterii, tara noastra va cunoaste o dezvoltare fara de precedent anterior.

Si copiii astia vor fi intr-atâta de perfecti deoarece, intrând în contact vizual cu mine şi fiind la vârsta la care li se formeaza personalitatea si abilitatile, isi vor modela sinele ergo-ului lor in asa fel incat sa fie exact opusul meu.

7 lovituri, dă-i și tu!