7 lovituri

 1. neamtzschantz
  25, November, 2015 @ 2:08 am

  cam asa faceam eu cu tuica lu tata, aia intoarsa de doua ori. cind veneau pretenarii la mine ne serveam un pic, apoi completam cu apa. tata nu bea deloc, dar isi omenea musafirii si dupa aia se tot mira cum beau aia ca pe apa tuica lui intoarsa de doua ori.

  Reply

 2. boemul
  25, November, 2015 @ 9:56 am

  ce zice neamţul mai sus făceam io cu vişinata 🙂

  Reply

 3. Groparu Nemernic
  25, November, 2015 @ 11:45 am

  @ neamtzschantz, @boemul: tot e bine că nu se făcea așa și cu berea…

  Reply

 4. handocad
  25, November, 2015 @ 12:04 pm

  sunt sigur ca fetele s-au prins. ciorba completata cu apa e infecta si nu se poate manca. stiu dintr – o poveste de – a matusii mele care o patit pocinogu. adica, cand isi construia casa, soacra – beleaua dracu – i – o furat din ciorba si o pus in loc apa. or fugit mesterii toti care incotro scuipand si pufnind de greata. eu zic ca fetele au fost di granda si s – au facut ca ploua.

  Reply

 5. Groparu Nemernic
  25, November, 2015 @ 12:40 pm

  @ handocad: amu m-ai făcut curios să fur din ciorba soacră-mii și să pun apă!

  Reply

 6. CSB
  25, November, 2015 @ 1:28 pm

  @ neamtzschantz, @boemul – ce ati facut voi cu beiutura se numeste sacrilegiu si pacat de moarte, si nu o sa va fie bine la marea Judecata. Sa bagi apa in tuica nici canon nu are in cartile popilor, atata-i ghie rau.

  Reply

 7. neamtzschantz
  25, November, 2015 @ 3:19 pm

  @CBS
  de asta m-am prins si io dupa ce am citit ca isus o facut exact invers, o schimbat apa in vin. popii nu au canon din alte motive, si ei baga apa in vinul de paste pe care-l dau enoriasilor, doara nu-s bolunzi sa sa muta singuri. la judecata de apoi io cred in varianta lu zorba, ca moshu o sa zica “lasa-l si pe tziflinderu asta pezevenghi inauntru ba petre ca-i simpatic”.

  Reply