Atenţie, moldoveni, berea poate ucide!

Cât e plecat el după pempărşi, Groparu m-a lăsat pe mine să-i şterg blogu’ la fund. Şi fiindcă blogul lui e foarte citit în Ardeal, avem un text cu moldoveni – normal, fiindcă, după ardeleni, ei formează cea mai mare comunitate din Ardeal.

Ca să nu ne mai acuzaţi că inventăm ştiri cu moldoveni (deşi, logic, dacă aveam atâta imaginaţie, ce vedeaţi pe coloana din dreapta, sub „Echipă”, pe DC, ar fi fost lista ultimilor câştigători Nobel), vă supunem atenţiei două cazuri petrecute în acest week-end în judeţul Iaşi.

În primul caz îl avem pe George P., de 18 ani, ieşit să ia puţin aer în curte. Nu o să ghiciţi niciodată ce avea în mână, aşa că vă spunem noi – o cutie de bere (v-am zis că n-o să ghiciţi; ştiam că o să răspundeţi „o sticlă de jân” sau „un par”). Cutie pe care a sprijinit-o la un moment dat de un panou electric şi s-a mai trezit abia pe patul de spital, întărind încă o dată ceea ce Eftimie repetă de ani buni la Ceasul rău, şi anume că băutura nu trebuie lăsată din mână, că nu se ştie ce se poate întâmpla. (Continuarea o puteti citi pe Daily Cotcodac… )

8 lovituri, dă-i și tu!