10 lovituri

 1. hadean
  31, March, 2008 @ 7:13 am

  şi dacă deturnează ceva să să prăvale-n caza boboruli, aboi acel ceva o să fie un deltaplan, cel mult, sau o parapantă că-i plină ţara de ele.n-am scos-o io da’ crd că-i drept:la ţară de kkt, numa atentate de kkt să pot produce. hait!numa să nu pună careva o bombică la caza boborului că e ditamai vidanja şi clar ne umple pe toţi de mirozne negative.

  Reply

 2. ametzitul
  31, March, 2008 @ 8:33 am

  chiar era bancul ala cu teroristul care pleaca speriat din Romania 🙂
  ii furasera mashina-capcana, bani, tot…

  Reply

 3. SIBILLA
  31, March, 2008 @ 10:11 am

  ca bine zici ” ce jihadu nostru… “, vin americanii si daca vin ce… ne scutura pe noi de prostie sau ne trezesc din adormire, pai vorba ta, daca nu ne trezim singuri, dijiaba…
  ce naiba de atentate ne mai trebuie, ca oricum ramanem cu curatenia de dupa si cu recuperarea cheltuielilor, la noi posturile sunt lungi si de durata, ca nu ne mai saturam de lins blide occidentale…
  concluzia e ca pana si teroristilor le e mila de noi, numai noi ne alintam inca cu apa de ploaie si ne rasfatam cu amintiri, cica am fost candva ( Dacia ) Leaganul Suprem al Spiritualitatii….uitaram???…. vai de steaua noastra, un popor care-si vande sufletul va fi terfelit si batjocorit, respectat niciodata, dar ne trebuie bag seama cate o maciuca fiecaruia din noi in parte la mansarda, doar ne luminam…
  felicitari pentru obiectivitate si atitudine, mai luam cate o tema de cugetare, mai realizam cat un bob de grau… ehhh… s-o indura Dumnezeu de noi, ca noi ne uitaram si e grav si trist;
  respecte,
  SIBILLA

  Reply

 4. mo
  31, March, 2008 @ 11:07 am

  Io cred ca nici un terorist nu se poate descurca in Bucuresti fin’ca:
  1. n-are cum sa ajunga cu masina/ unde parca pe traseu’ summitului ca sa isi lase bomba-n plic sau ce prastia lui o mai fi improvizat daca n-ar spaga serioasa in euroi,
  2. la metrou sigur va fi strans intre doua buci muncitoresti vanjoase incercand sa ajunga la o scara rulanta mai mult ca sigur blocata,
  3. pe strazi e plin de caca de cutu boschetar, deci ar fi nedrept sa lase o boamba a dreptatii acolo
  4. in casa poporului ori se pierde ori va darama fix 3 camere din alea o mie cate sunt.

  Reply

 5. gabigreen
  31, March, 2008 @ 11:25 am

  acesta-i bancul la care se face referire. m-am gandit ca va poate inveseli si pe voi, asa cum s-a intamplat la noi in birou….

  POVESTE CU ARABI

  Noi suntem in masura sa mai linistim populatia deoarece am interceptat un alt mesaj trimis catre organizatia centrala de un membru al unei celule teroriste aflate in tara noastra:

  “Salutam cu rezbect, jefu’.
  Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut pe drum. Pastrat dolar american blestemat, pentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumadate furat tigan din buzunar. Indilnit frate Ahmed, patron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur. Jefu’, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, deci ingergat plan bomba cu bum-bum!
  Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma! Trebuie recrutati, jefu!
  Bomba cu azotat mare efect aveam!
  …
  Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur in ogorul taranului, plus roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, murit zoagra, facut chef mare la ei.
  …
  Draga jefu’, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Aicia la Romania, mult cretin! Zberiat, zguibat la zin cacat pe mine de frica! Jefu, ma indorg agaza!
  Asta romani nu are nevoie de terrorism, face singur treaba noastra.”

  Reply

 6. Andreea
  31, March, 2008 @ 1:05 pm

  @gabigreen: haha very funny 🙂

  @groparu’: tulai ca ai dreptate, da cata imaginatie…io nu m-as fi gandit la carnea de porc/purcel/ghita… 🙂 Neveeeerr!!!

  Reply

 7. IepurasulAtomic
  31, March, 2008 @ 5:17 pm

  Eu vad totusi o portita de scapare pentru pofta lor de atentat. Deci esti arab, vii in Romania si vezi sa esti inconjurat de femei bune, da’ curve(dupa conceptia generala a barbatilor) si zici asha: “daca fac adendad la mine acasa, o sa fiu intampinat in RAI de 70 de virgine d-ale mele, care-s cam uratzele, grasutze si vai mama lor, si cam put putin. Daca fac mai jihad atentat aici, apai voi fi inconjurat de curvistinili aiestea misto, care si iubeste la mine, da’ virgine. Sa fiu zeu’ lor pana la judecata de apoi(daca au asha ceva). Pai, tre’ sa dtzin minde sa dedonez de la distantz, sa nu murdaresc la mine de Cristim.” (stiu, dupa accent e cam confuz arabu’ asta: si ardelean, si arab si o tzara moldovean.)

  Eu zic sa belim ochii la teveu, ca poate vedem schije.

  Reply

 8. baghy
  31, March, 2008 @ 11:13 pm

  cu parizeru m-ai dat gata :)))

  Reply

 9. Groparu
  1, April, 2008 @ 9:14 am

  Asa-i, baghy, parizeru’ meu face minuni!

  Reply

 10. ceasuri
  7, August, 2008 @ 7:49 am

  Cam asa ar fi cu organizatiile teroriste, s-ar face de rahat daca ar ataca Romania plus ca o explozie ar fi putut fi luata cu mare usurinta drept vreo explozie la conducta de gaze x, se intampla destul de des.

  Reply