13 lovituri

 1. Cosmin
  23, April, 2015 @ 7:15 am

  Ma bucur ca intram intr-o noua era.
  O era in care plata impozitelor n-o sa mai fie un moft sau un capriciu pentru cei care sa incapataneaza sa lucreze legal.

  Clipul il vad bine venit pentru cei care nu inteleg rolul taxelor in evolutia statului.

  Si nu doar nordicii se bucura de plata taxelor, ci toata lumea civilizata.
  Singurii pe care ai sa-i vezi ca nu sunt de acord cu plata taxelor sunt infractorii.

  Reply

 2. Groparu Nemernic
  23, April, 2015 @ 8:03 am

  @ cosmin: o să fiu de acord cu campania atunci când o să văd clipuri și pe Kanal D și posturile de manele, pentru că ăia care nu cunosc rolul taxelor într-un stat de drept nu stau cu ochii lipiți de ecranul TVR2.
  Plus ca mai ramane problema sistemului greoi de colectare, cu 15 cozi pentru un leu datorat. Ori daca nu facilitezi pentru onor contribuabil procesul, nu te astepta sa stea ore-n sir in picioare doar pentru ca tu, ca stat, rulezi niste clipuri pe un post TV cu audienta de 3%.

  Reply

 3. Voica Teodor
  23, April, 2015 @ 9:12 am

  Si chiar putem spune ca clipurile sunt produse de o firma care are datorii la stat de 30 000 000 (treizeci de milioane) de Euri. Si mai putem spune ca clipurile sunt difuzate chiar de o televiziune a aceeasi firme. Ta-daaa….

  Reply

 4. Copilu Minune
  23, April, 2015 @ 9:47 am

  Ai uitat sa spui ca TVR e in insolventa, datorind bani inclusiv sub forma de taxe catre stat.

  Reply

 5. Marian S
  23, April, 2015 @ 10:38 am

  1. Distracţia e mai mare, tovarăşi: http://www.tvrplus.ro//editie-vorbeste-liber-328442

  2. Stimabile, e o chestie aici. TVR e obligată prin lege să dea nişte informaţii de interes public, cum ar fi îndemnurile alea cu: Pentru sănătatea dvs. evitaţi consumul de sare, zahăr, grăsimi şi beţi zilnic 2 litri de lichide (inclusiv bere, părerea mea). Sau sfaturile alea despre comportarea în caz de cutremur. Deci:
  – dacă apare aşa, ca info de interes public, e normal;
  – dacă e difuzată în spaţiul de reclame, e naşpa.
  Sincer, n-am urmărit cu atenţie cum e de fapt.

  Reply

 6. Dragos
  23, April, 2015 @ 1:42 pm

  @Marian S doar o completare: nu numai TVR este obligata sa transmita info de interes public, ci toate televiziunile ce intra in acel “must carry”.
  din ceea ce stiam eu, aceste spoturi sunt transmise gratuit, chiar daca sunt in calupurile de publicitate.
  este adevarat insa ca productia acestora costa bani.
  dar la cat sunt de proaste, cred ca mai si costa mult.

  Reply

 7. Victorash
  23, April, 2015 @ 2:00 pm

  Reply

 8. Groparu Nemernic
  23, April, 2015 @ 4:07 pm

  @ Victorash: haha, mare mulțămită!

  Reply

 9. ed
  23, April, 2015 @ 8:22 pm

  Las ca decat ca nordicii aia…..Numai prostioare fac cu banii din taxe,ii plaseaza pe unde apuca,prin toate fondurile din lume,nici nu mai stiu de rostul lor.Ultima oara cand vorbeam cu vikingii cica au bani din fondul de pensii pentru 3 generatii fara sa miste un pai,adica tata,fiul si nepotul pot sta acasa cu 5000 lunar.Niste tampiti! Iesisera in strada in Oslo sa protesteze pt un infractor urmarit prin toata Europa care ceruse sa faca pedeapsa la ei!!!(ziua de puscarie costa statul cca 700 euroi,ai medic personal,antrenor,meniu zilnic,etc).

  Reply

 10. Bula
  24, April, 2015 @ 6:54 am

  Intr-o tara unde
  – inclusiv ministrul finantelor este “impozitat” cu “Kathiusa” direct la “sursa”
  – dupa ce mananci o ciorba de burta intr-un sfert de ora trebuie musai sa astepti inca atat pana ce ti se face bon fiscal separat pentru bacsisul (restul) de 50 bani lasat chelnerului
  – unde s-au facut 700 km (?) autostrazi intre 2012-2014 (G. Firea)
  – unde este tara tuturor posibilitatilor fiindca toate se rezolva aproape instant pentru tine, contribuabil (copy-paste)
  . . . ne mai surprinde ceva ?

  Reply

 11. ioana
  24, April, 2015 @ 8:01 am

  Am vazut si eu zilele trecute. Ai uitat sa adaugi fraza: “Dovedeste ca esti un bun roman”. Plateste-ti taxele si impozitele si atunci esti un bun roman, altfel esti naspa daca incerci sa traiesti si sa te descurci cu banii de la o luna la alta. In acest caz, Gropare nu mai bine ne mutam toti la nordicii? La ce sa fim asa ” buni romani”?

  Reply

 12. ed
  24, April, 2015 @ 1:59 pm

  Ma,eu platesc toate taxele si impozitele,sant un bun roman????Am uitat sa precizez in ce tara le platesc,dar totusi,sant sigur ca asta e criteriul pentru a fi ”bun roman”!

  Reply

 13. BUGHIU DANUT
  4, May, 2015 @ 1:47 pm

  Da,exact,toate acestea sant posibile daca platim ….ca prosti:
  -pentru bai furati din BUGET si alte ….”intelegeri”,a se citi SPAGI intre ”autoritati” si multinationale,ca e vorba autostrazi,softuri Microsoft ….si cine stie cate altele….
  -pentru constructia de : terenuri de fotbal in….. panta; drumuri ce se termina in ….paduri;locuri de agrement/joaca pentru copiii in ….camp; sali de sport ”olimpice” in localitati uiate de lume si….lista e nesfarsita
  -pentru Catedrala Manturi Neamului ,in a carei valoare intra 1000 de gradinite…sau patru spitale judetene nou noute de la zero….
  -pentru noua sigla ANAF care ,impreuna cu toate ”proiectele” efectuate in domeniul ANAF a costat …..2.000.000 de dolari,dar aici se scuza deoarece DOAR 1 milion este din fondul de stat restul e din….”afara”….

  Da,pentru toate astea sant un bun roman…..fraier!!!!
  Ce sa mai zic de de fostul sef ANAF (Sorin Blejnar) ;de fostul ministru al economiei Adriean Videanu…..care au facut ce au vrut cu bani ….”bunului roman” platitor de taxe!!!
  Ce sa mai zic?!?!?!?! Nimic! Tac ,iau pozitia ”ghiocelului” si platesc in continuare…..si tot in continuare aud aceeasi expresie : ”nu sant bani”indiferent de ce minister este vorba!!!
  Dar PANA CAND voi plati ….DEGEABA?!?!

  Reply