După motivarea deciziei Curții de Apel, am întâlnit și USR-iști fericiți

Tineri, frumoși, joviali, profesioniști: grupul consilierilor USR din Consiliul General al Primăriei Municipiului București a obținut în instanță anularea deciziilor de constituire a celor 22 de companii municipale prin care primăria capitalei intenționa să sifoneze până la 600 mil EUR anual.

Cu fericirea în priviri, reprezentanții USR au ținut imediat o conferință de presă în care au îndemnat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, să dizolve de îndată companiile în cauză.

Vizibil încântați, mai mulți consilieri USR s-au succedat la microfon, încercând cu greu să-și ascundă veselia pricinuită de decizia definitivă a instanței.

Cel mai voios a fost, conform capturilor de ecran de la conferința de presă, membrul USR cel mai din stânga. Pur și simplu, bucuria i se revarsă din ochi râuri-râuri, Amazon și Nil de fericire care curg ca un tsunami de fericire molipsitoare.

Membrii USR, vizibil bucuroși după motivarea instanței

Vorbitorii s-au succedat la microfon în aplauzele frenetice atât ale celorlalți membri USR care nu-și puteau ascunde zâmbetele pline de lumină, cât și ale audienței, plină de veselie savuroasă. Ziua se umpluse cu o voie bună molipsitoare!

Mai ales membrul USR aflat în stânga imaginii era cuprins de o veselie spumoasă.

Așa, așa arată fericirea!

La final, membrii USR și-au reafirmat crezul într-o Românie a bunei dispoziții, a bucuriei, a exuberanței exaltante și a încântării optimiste, a râsului, a veseliei.

Haioși de pici!

Mai ales – ați ghicit – membrul din stânga.

La fel, de altfel, ca toți ceilalți, tineri cu fețe zâmbitoare de oameni profesioniști, frumoși, joviali.

11 lovituri, dă-i și tu!