Am acceptat, intr-un final

Mi-am căutat pantalonii ăia trei sferturi în carouri, chimeşa cu guler lăbărţat şi vesta aia albă de student la Yale, pe care scrie Harvard; am scos ciorapii albi şi labele de scafandru, m-am îmbrăcat şi cu basca albă şi mi-am asumat o privire inteligentă, care nu prea mă prinde. M-am înfipt apoi în faţa oglinzii: arăt neireproşabil.

Apoi mi-am dat seama că uitasem să-mi iau chiloţii.

Am căutat crosele şi le-am găsit în debara, unde le ascunsesem de nevastă-mea, să nu-i treacă idei când mă prinde că vin dimineaţa uşor parfumat.

După care m-am tuns cu noua mea maşină de tuns luată de la Domo, din-aia eftină, că îs tot o julitură pe bostan.

Am tras şi un duş, al doilea pe vara asta, şi m-am jucat puţin cu aparatul de ras: ce nu am reuşit cu maşina de tuns am desăvârşit cu Gillette. Arăt ca un actor din Eu când vreau să fluier.

La final, am pus mâna pe deodorantul expirat, l-am lustruit un pic pe la subţioară, unde mai aveam nişte scoici din Tenerife; şi m-am mai şi dat pe meclă cu o tonă de aftershave ieftin Tarr, de la Farmec.

Acum tot ce mai am de făcut este să aştept să treacă zilele până sâmbătă, când mă duc şi eu să mă dau pe terenul de golf cu maşina aia de golf de o juma’ de cal putere, la Community Challenge, la Pianu, lângă Sebeş. Nu ştiţi care Sebeş? E oraşul ăla de lângă Pianu. Nu voi fi singur, ci însoţit de o zeamă de bloggeri clujeni, între care îi amintim pe Makavelis, cel mai neclujean, Crivăţ, cel mai clujean, DeCeii, cei mai amândoi, Mironeasca cea obeză, Lorand, cel mai logodnic liaisonist, marele Ruben, nepotul marelui Rubens, şi voi face un update cu cine mai vine acolo la golit.

Update: Invitaţia a fost lansată de Laptopiseţul, căruia îi şi pe această ocazie; mai vine Psaico, care îşi tot vindea de prin casă, într-o vreme; Radu Neag, Vlad Georgescu, Bun Gust – şi prietenul meu imaginar.

29 lovituri, dă-i și tu!