Administraţia pudică locală si un Gropar global

Io – deci persoana dintre urechile mele, dintre putulica si poponetzul meu sexy sh impenetrabil, de supt calota mea craniana, omul ale carui bratze ma scarpina in fundulica si imi place, fiintza din spatele ochilor mei, homo anti-sapiensul pe care il cară picioarele si mainile mele cand vin de la beute si urc in 4 labutze scara mea de bloc frumos de Manajtur – sunt chiar eu. Sh-am fost lepjuit.

Ce as face eu din administratia pudica locala.

1. Io, Groparu, deci persoana dintre urechile mele, as pune limita de centimetri de zambet d-asta: 🙁 – adeca colturile gurii care coboara mai mult de 2 milimetri in jos sa fie penalizate cu: incalecat magar pe de-a-ndoaselea, tavalit in catran si fulgi, sau tintuire la stalpu’ infamiei in penitenciarul de la Gherla – bine-nteles, fara pic de zdreantza pe nevolnicul sau trup de femeie.

2. Io, Groparu, deci persoana dintre putulica mea sh popoul meu impenetrabil, as dori ca fiecare depasire de limita de decibeli cauzata de o rastire a vreunei ghibolitze din spatele ghiseului catre onor tax payer sa fie amendata cu introdus una bucata ghibolitza intr-un clopot de arama, sh jbenguit clopot 4 minute non-stop.

3. Io, Groparu, deci persoana de supt calota mea craniana, ar dori ca ghiseele sa nu mai fie la inaltimea de 40 centimetri, ca sa te oblige pe tine, mascul falnic, cand vorbesti cu ghibolitza, sa te apleci de spate, cocosandu-te si umilindu-te, mai ales ca daca te intorci invers si le arati curu in loc sa te apleci cu fatza catre ele astea cheama jandarmu’ public. Care are IQ mai minus chiar ca tine si ii place sa bruscheze intelectoalii.

4. Io, Groparu, omu’ ale carui bratze ma scarpina in fundulica sh imi place (nu mai folosesc hartie igienica din clasa a 9-a) si-ar dori ca in administratia pudica locala sa nu mai puta in halu asta: io nu am intrat veci intr-un birou administrat public in care sa nu duhneasca a dusumele umede sh a haine ude de pipi de cutzu lasate in pivnitza.

5. Io, Groparu, fiintza din spatele ochilor mei foarte apropiati de nas, as dori ca toate afisele din administratia publica locala sa fie in continuare redactate de cei mai sub-intelectoali membriii, c-a s-a avem ce poze s-a punem pe blog.

6. Deci eu, Groparu, anti-homo-sapiensul, imi doresc ca rampele pentru persoanele cu dizabilitati, (sau, cum li se mai spune, handicapati) sa nu fie facute numa la intrare! ci si la iesire. Si fara sonerie de asistentza asezata la 2 metri inaltime, ca daca se puteau ridica la inaltimea aia nu le mai trebia asistentza! Buoilor.

7. Deci eu, omu’ caruia ii place sa urce in 4 labe scarile pana la mine la etaju 4/4 (odata am gasit 10 bani pe scari, si a doua zi mi-am pierdut husa de la camera cu 4 acumulatori inauntru!), asa, si-ar dori ca sa le creasca, in puii mei, salariile la oamenii astia, ca sa fie mai motivati in ceia ce fac, sa atraga tinere (hehe!), sa li se faca caldura cand e frig sh rece cand e cald afara, sa ia pauze de masa pe rand, nu tot motherfucking birou’ deodata, sa se internetizeze, sa poti discuta cu ei ca si cu un account manager (unu care sa stie totul despre contul tau si sa iti dea un amarat de e-mail cand trebuie facut ceva), sa poti vira si administra platile si contul pe Internet, sa faca dush regulat, sa poarte decolteu daca nu sunt masculi, SI SA INTRODUCA DREQ SISTEMU’ ALA CU BONURI DE PROGRAMARE LA GHISEU!!! A, si sa posteze pe Internet loacele unde se construiesc blocuri noi, sa stim unde sa cautam si sa scapam, noi ejtia, tinerii dornici de rate la banci hulpave, de hienele alea numite agentii imobiliare.

Arhi a dat la Visurat, Piticu, Bullets, Cristi Roman, Tolo si Andrei. Crivat, la rândul d-mniei sale, o dat la: Răzvan Antonescu, Groparu, Sergiu Biriș, Radu Beligăr, Ciprian Păun, Adrian Năstase și Alexandru Bejan. Io- persoana din fatza acestui blog la ora la care scriu – ii lepjuiesc pe Lupulainu’ Balan, bine-ntzales – pe Mishonca, Varza Putreda, Avionatu, Flutelele, Millllle, Aberatiunei, si Ghitza Ghitzalau. Preluati textul asta de final cu toate hyperlinkurile, sh dati mai departe leapja la 7 nefericiti + 1! C-asa vrea Crivatzu. Ania Khaki, sa nu crezi c-ai scapat! Ca sh pe tine te, ca sa zic asa, insarcinez.

10 lovituri, dă-i și tu!