4 scurte cu software si aplicatii

1. Un prieten a lansat nonsmokingromania.com, ca să afli unde să ieși în oraș și să nu miroși ca o cabină de fumat din aeroport când vii înapoi acasă. Cauți birturi și crâjme pe strada pe care te afli sau întrebi aplicația dacă barul, biblioteca sau centrul cultural X este pentru nefumători sau nu. Simplu și fără miros! PS: Poate face și un app, ce zici, Matt?

2. S-a lansat aplicația “Felicitaro“, prin care poți trimite felicitări din poze făcute de tine, direct din telefon. Da, chiar și cu mecla ta. Mergi la Calafat, faci un selfie cu PET-urile de pe Dunăre și îl trimiți ca o carte poștală la mami, să se laude ea la prietenele ei cu ce băiat realizat are. O vedere costă 1.8 EUR – printat, timbrat și cu tot cu plic, să nu râdă diriginta poștei de ce urât ești, Gropare. Mai multe, pe Tedoo.

3. Dacă nu aveți abonament la Vodafone din ăla care-ți dă Zonga gratis, încearcă Yusic (nu cred că este disponibil pe Google Play). Mai dă gherluțe și nu poți urca un playlist deja definit în YouTube, dar îți poți face o selecție decentă de manele în funcție de momentul zilei – muzică de duș, de ședință sau de dentist. Eu îl folosesc când mai ies la alergat ca să nu mor înghețat că iar m-o dat nievasta afară.

4. V-aș mai scrie despre Virtual Cards, tot ceva aplicație românească în care-ți pui absolut toate cardurile de fidelitate de la absolut toți petromii și corele, dar nu mi se mai încarcă de o lună de zile, și mi-e frică să îi dau delete, că poate pierd deja cardurile deja inserate; așa că aștept un update și între timp pierd promoții la greu.

Da’, mă rog, poate la voi pe telefon merge.

IMG_1294

2 lovituri, dă-i și tu!