2015. 2016

2015:
Usturoi, familie, serviciu, familie, Usturoi, serviciu, familie, Usturoi, serviciu, #tfb10 în Dubai, familie, Usturoi, serviciu, Usturoi, delegație în Amsterdam, Usturoi, serviciu, familie, Usturoi, serviciu, familie, concediu în Grecia în care Usturoi, Usturoi, apoi serviciu, toate weekend-urile de vară pe coclauri, apoi Deltaaaaaaa!, delegație în Praga, toamnă extrem-extrem de grea la serviciu și cu Usturoiul și mai ales cu familia, reușesc să termin anul cu o tonă de mailuri și mesaje și comentarii nerăspunse, restanțe la tot felul…

Apoi, la final de an, tururile de rigoare la neamuri de sărbători, nopți nedormite, revelioane și Crăciunuri, tot oboseală, mi se rupe inima de Groparu, cât chefuiește muncește el.

2016:
Chiar amu, cea mai mare provocare mi se pare să trec cu bine peste prima zi de muncă, că amu la Cluj zici că tre’ să-i omorâm armata lu’ Napoleon, așa geruri îs.

Și de la o vârstă, sângele rămâne fierbinte numai în anumite părți ale corpului! Nu vi le zic care-s alea, gajicilor, n-aveți decât să vă pipăiți iubiții până aflați ce și cum.

14 lovituri, dă-i și tu!