10 anti-complemente de Seint Velăntain

– Esti parte din mine, te simt mereu cu mine, ma gandesc la tine mereu, de fiecare data cand inchid ochii te vad in fatza! Mai ales cand sunt pe buda si ma screm.

– As vrea sa te port tot timpul cu mine; pot sa te fac micul meu limbric personal?

– As vrea sa vorbesc despre tine in cuvinte care inca nu s-au inventat in limba română! De exemplu, cand le spun altora cat de minunata esti, sa le spun, ca in engleza, “my girlfriend, it is adorable!”

– Iubesc părul tau mătăsos, mai ales cand ţi-l ating după duş, când curăţ cada!

– Iubita mea, nimic nu m-ar face mai fericit decat daca mi-ai da o pereche de chilotei de ai tai! In ritmul in care te ingrasi, vreau sa vezi si tu peste 2-3 ani, cand vei arata cat o ditamai cazarma, cat de slaba erai in 2008.

– Pentru ca te iubesc, azi, de Sf. Valentin, vreau sa incerc sa fac dragoste cu tine fara sa ma mai gandesc la fosta mea iubita din liceu. Sper sa si reusesc!

– Incredibil cum dupa atata amar de ani tot te mai iubesc!

– Daca adorm dupa ce facem dragoste, o sa te rog sa ai grija cum te pui sa te culci; la cat esti de masivă, daca te rostogolesti peste mine m-ai sufoca instant.

– Mă ajuti te rog să îţi descopăr buricul printe faldurile tale de grăsime? Aş vrea să-l pup 😀

– Draga mea, de Sf Valentin am sa iti fac cadou o camera foto cu optiunea de panorama: astfel, vei putea incapea intreaga in viitoarele noastre poze!

PS: Happy St. Valentine’s Day!

Update: O scris si Julica despre asta ziua aceasta raucuvintata.

29 lovituri, dă-i și tu!